WELKOM...

Met trots presenteren wij u onze complete lijn bloemen- kaartjes, welke u heel gemakkelijk online kunt bestellen tegen de meest gunstige prijzen van Nederland.

Veel winkelplezier in onze shop!

Naar de kaartjes ...

GRATIS verzending vanaf € 20,-

Blog

We hebben nieuwe kaartjes ontwikkeld die geschikt zijn voor alle kaartenhouders in ons assortiment!

Het dubbele kaartje heeft namelijk een ponsgat door en door. U kunt het kaartje hierdoor zowel op een haakje hangen als in het rekje van de molen plaatsen. De kaartjes zijn in 3 hoofdkleuren uitgevoerd en voorzien van de meest voorkomende teksten.

En zoals elk kadokaartje op deze site: per 25 stuks verpakt en slechts €3,99!

We hebben nu een hele leuke manier om uw paaskaartjes onder de aandacht te brengen. Zet ze in hun speciale display op de toonbank en verkoop direct!

We hebben alweer een nieuwe kadobon ontworpen! Deze bon is zeer stijlvol en komt in 2 varianten, met en zonder afscheurbare controlestrook.

Posted by in Geen categorie on 24 november 2017

We hebben een ontzettend leuke display ontwikkeld speciaal voor de feestdagen.

Hij is nu gevuld met 90 verschillende kerstkaartjes. Zo heeft u voor ieder wat wils!

U hoeft geen ruimte vrij te maken in uw molen of andere displays. Zet hem gewoon op de toonbank in de feestmaand en u start met verkopen!

 

 

  

Deze stijlvolle hoogglans rouwkaarten passen perfect op de wat kleinere rouwarrangementen.
De kaartjes worden dubbelgevouwen en voorzien van een ponsgat bij u aangeleverd.
25 stuks voor slechts €6,99!

We hebben een nieuwe kadobon toegevoegd aan het assortiment! De bon is aan beide kanten voorzien van een bloemen dessin. Deze bon heeft een afscheurbare controlestrook!
Op de achterkant hebben klanten voldoende ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven.
De kadobon komt samen met 50 bijpassende grasgroene enveloppen.

Posted by in Geen categorie on 23 februari 2017

We hebben nieuwe displays speciaal geschikt voor de feestdagen of als u ook een serie in het formaat 7×7 cm in uw assortiment wilt opnemen!

De display geschikt voor de feestdagen heeft 4 haakjes, voor 2 pakjes 7x7cm en 2 pakjes 5x15cm en is gemaakt van steigerhout en voorzien van witte krijtverf. Helemaal van deze tijd!
U hoeft tijdens de feestdagen geen ruimte meer vrij te maken in uw reguliere display, hoe gemakkelijk!

De displays t.b.v. 6 pakjes 7x7cm kaartjes zijn gemaakt van steigerhout en gezaagd in de vorm van een Hollands Huisje. Het witte huisje is voorzien van een laag krijtverf en het grijze huisje is geverfd met speciale steen effect verf!

Daar is dan eindelijk een nieuwe serie!
Speciaal voor Valentijn, Moederdag of gewoon om te zeggen Ik hou van jou deze kaartjes in het formaat 7×7 cm en 5×15 cm.

U bent druk bezig en zoekt naar een geschikt moment om via de website of telefoon te bestellen.
Wij maken het u nu nog makkelijker: maak een foto van uw bestellijstje en app dit door naar telefoonnummer: 06-24742176.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen!

 

Op veler verzoek : een nieuwe kadobon!
Deze frisse kadobon komt in een heel nieuw formaat : 14×14 cm! Het prachtige dessin staat zowel op de voor- als achterkant. U krijgt er 50 bijpassende enveloppen bij in de kleuren lavendel en hemelsblauw.

×
×
×
×